Sam nie stosuję dodatków niesłodowanych, mam do nich awersję, natomiast barwa piwa o złotym odcieniu mogla powstać od długiego gotowania- o co ich nie podejrzewam, od dekokcji i to solidnej-tez ich o to nie podejrzewam, od karmelowego-którego nie wymieniono, czyli załóżmy, że go nie ma, więc pozostaje ryż. Musieli użyć innej odmiany ryżu niż jaką my znamy ze sklepów.
Sam nie stosuję dodatków niesłodowanych, mam do nich awersję, natomiast barwa piwa o złotym odcieniu mogla powstać od długiego gotowania- o co ich nie podejrzewam, od dekokcji i to solidnej-tez ich o to nie podejrzewam, od karmelowego-którego nie wymieniono, czyli załóżmy, że go nie ma, więc pozostaje ryż.
OdpowiedzUsuńMusieli użyć innej odmiany ryżu niż jaką my znamy ze sklepów.
Czy masz dobrą wolę - nie podejrzewam,
OdpowiedzUsuń